Jídelní lístek

Pondělí (21.5.)
Oběd - polévka Polévka hříbková (1/1,7,9)
Oběd 1 Špagety s bylinkovými rajčaty (1/1,3,7,9)
   
Úterý (22.5.)
Oběd - polévka Polévka vločková (1/4,7,9)
Oběd 1 Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1/1,3,7,9)
   
Středa (23.5.)
Oběd - polévka Polévka slepičí vývar s játrovými nočky (1/1,3,6,7,9)
Oběd 1 Pastýřský řízek, bramborová kaše, okurkový salát (1/1,3,7,10)
   
Čtvrtek (24.5.)
Oběd - polévka Polévka květákový krém (1/1,7,9)
Oběd 1 Pečené kuř. stehno na másle,kuřecí plátek 1 st., brambory, kompot (1/1,7,9)
   
Pátek (25.5.)
Oběd - polévka Polévka čočková (1/1)
Oběd 1 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1/1,3,7)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.